slice

Tyrwään Seudun Zetoristit – Sätkätystä jo vuodesta 2006

Projekti on saatu jälleen jatkumaan pienen tauon jälkeen. Luovuus ja inspiraatio on ollut välillä kateissa, mutta kun on tarkoitus saada tämä Zetori kuntoon kesän rientoihin niin pakko se oli taas alkaa ja tarttua toimeen. Kokeilimme myös Jannen kanssa Zetorin käynnistämistä, josko se sammumisen syy olisi jotenkin käynyt ilmi, tai jos olisi saatu joku vihje mistä lähteä vikaa paikallistamaan. No, onneksi emme lyöneet vetoa Zetorin käyntiin lähtemisestä, nimittäin minä siinä olisin hävinnyt. Hyvin yskien pikkutraktori käynnistyi ja hetken kävikin, mutta vika oli edelleen olemassa eikä oikein vihjettä vian alkulähteestä tuntunut löytyvän.

Jatkoin ja jatkoimme siis purkamista, jotta kone saataisiin maalauskuntoon ajoissa. Vuorossa oli liuotinpesua ja peltiosien oikomista, sekä maalinpoistopesuja. Miesväki olikin ansiokkaasti mukana hiomassa ja pesemässä, hitsaamassa, rälläköimässä ja naputtamassa.

Purkamisen ohessa pitkällisten pohdintojen jälkeen käyntivian syykin oletettavasti löytyi. Nyt siis vain säädöt kohdalleen, maalia pintaan ja osat kasaan!