slice

Tyrwään Seudun Zetoristit – Sätkätystä jo vuodesta 2006

Kuva: Päivikki Ristiniemi

Tyrvään seudun Zetoristien hallitukseen kuuluvat Ari Haapaniemi (eturivi vas.) Erkki Mäkinen ja Nina Mäkinen. Markku Ojala sekä Heikki Järvinen, Jukka Leppäniemi, puheenjohtajaksi palannut Jari Partala, Veijo Saari, Vesa Haapaniemi ja Tero Honkamäki. Kuvasta puuttuu johtokunnan jäsen Aimo Mäkinen. Järvinen ja Saari ovat johtokunnan uusia jäseniä.

 

Jari Partala palasi kerhon puheenjohtajaksi

Jari Partala palasi vuoden mittaisen sapattivapaan jälkeen kerhon nokkamieheksi. Valinta tehtiin kerhon vuosikokouksessa Rudolfin keitaalla sunnuntaina. Tauon aikana oli hyvä ladata akkuja saada uutta puhtia kerhon toimintaan. Partala on hyvillään siitä, että johtokunta uudistui ja mukaan tuli uusia ihmisiä. On hyväksi toiminnalla, kun vanhaa konkarikaartia täydentää uudet jäsenet. Sillä tavalla toimintaan saadaan tuoreita ideoita. Puheenjohtajalla on koossa palaset, joita alansa suurimmalla harrastajakerholla kuuluukin olla.

Johtokunnan uusia jäseniä ovat Veijo Saari ja Heikki Järvinen. Markku Ojala valitiin varapuheenjohtajaksi. Muut johtokunnan jäsenet ovat Jukka Leppäniemi, Nina Mäkinen, Aimo Mäkinen, Erkki Mäkinen, Vesa ja Ari Haapaniemi. Tero Honkamäki jatkaa sihteerinä/rahastonhoitajana.

 

Kyntökisaan satsataan täysillä

Tyrvään Zetoristit on kolmevuotias yhdistys, jolla jäseniä on reilu sata. Päätapahtuma on syyskuussa järjestettävä Zetor-kynnön MM-kilpailu. Tapahtuma on järjestetty kahdesti. Viime vuonna se löi itsensä läpi suuren yleisön tietoisuuteen. Tänä vuonna panostetaan erityisesti käytännön asioiden sujumiseen.

Viime vuonna kilpakyntäjiä oli 16 ja yleisöä oli seuraamassa useita tuhansia henkiä. Jari Partala lupaa, että tapahtuma säilyy edelleen pääsymaksuttomana. Siitä on tullut erityistä kiitosta. Yleisö tulee paikalle, ja käyttää mahdollisesti enemmän rahaa puffettipalveluihin, kun tapahtumaan ei ole sisäänpääsymaksua.

Kisa toteutetaan yhteistyökumppanien kanssa.

Zetoristien toimintavuoteen mahtuu paljon kaikenlaista, pääosassa ovat kuitenkin yhteiset talkoot ja ajotapahtumat, joita tehdään muun muassa Nakkilan Tappuritapahtumaan ja Oripään Okra- maatalousnäyttelyyn. Heinäkuuksi on suunnitteilla saaristokierros traktoreilla ajellen. Tapahtumiin pääsee mukaan ilmoittautumalla tapahtumakalenteriin ilmoitetuille yhteyshenkilöille. Tapahtumakalenteria päivitetään tarpeen mukaan, sillä ihan kaikki päivämäärät eivät ole vielä selvillä tässä vaiheessa vuotta.